Mysore Yoga 

De primary series op je eigen tempo, met persoonlijke begeleiding

 

Een traditionele Ashtanga yoga ‘les’ waarbij je zelfstandig, maar in een groep, de series beoefent. Je vaart op je eigen ademhaling en tempo, terwijl ik er ben om waar nodig fysieke en verbale adjustments te geven. Iedereen die een traject van 6 lessen heeft gedaan, of al bekend is met Ashtanga en de Mysore style is welkom, maar ook de absolute beginner.

Voorwaarde is wel dat je minimaal om de dag oefent, of dat nu thuis is of in mijn studio. Zo bouw je deze dynamische serie veilig en verantwoord verder op.

Flexibele aanvangstijden

Bij Mysore style Ashtanga kun je flexibel binnenlopen, mits je voor het einde van de lestijd klaar bent met je practice. Als beginner is je practice een half uurtje, maar bouw je dat gaandeweg uit naar 90 minuten. 

Lesrooster

MA 06:00-9:00 self-practice (geen instructie)

MA 16:00-18:45

DI 06:00-9:00 self-practice (geen instructie)

DI 16:00-18:45

WO 06:00-09:00

DO 16:00-18:45

VRIJ 06:00-09:00

ZO 08:30-10:00 LED PRIMARY alleen op uitnodiging

Geen les op Moondays (volle en nieuwe maan)

 

 

Ben je absolute beginner?

Kies dan voor de MysoreINTRO of de Fast Track cursus. Met beide abonnementen kun je dagelijks in de shala terecht. Om de basis van de Ashtanga serie goed onder de knie te krijgen is het belangrijk dat je minstens een maand om de dag of meer oefent, waarvan minimaal 1x per week onder mijn individuele begeleiding. Hoe vaker je oefent hoe sneller je progressie. 

Heb je al een regelmatige self-practice opgebouwd?

Dan kun je de eerste maand gebruik maken van MysoreINTRO, daarna kun je kiezen uit een flexibele maandkaart MysoreONE, die je zelf iedere maand koopt, of ga een langere commitment aan met de MysoreMORE (3 maanden) of MysoreMOST (een heel jaar).

Drop ins

Ben je een travelling Ashtangi, dan kun je een dropin les boeken op de boekingspagina, of een 6-rittenkaart voor een wekelijkse les als je daarnaast elders of thuis oefent. De MysoreVISITOR is 6 weken geldig.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME