PHOTO-2020-04-19-14-41-25 2.jpg

Mysore Yoga 

De primary series op je eigen tempo, met persoonlijke begeleiding

 

Mysore Yoga gaat na de lockdown niet meer open. Door de aanhoudenden maatregelen en geen overheidssteun  heeft Tara de stekker eruit moeten trekken per 1 april 2021. Tara is vertrokken naar Bonaire waar zij na een periode van verwerking van de aanhoudende Coronastress haar Yogapad weer zal oppakken.

Een traditionele Ashtanga yoga ‘les’ waarbij je zelfstandig, maar in een groep, de series beoefent. Je vaart op je eigen ademhaling en tempo, terwijl ik er ben om waar nodig fysieke en verbale adjustments te geven. Iedereen is welkom, van absolute beginner tot ervaren Ashtangi die al langer  de Ashtanga  Mysore style  beoefent.

Voorwaarde is wel dat je minimaal om de dag oefent, of dat nu thuis is of in mijn studio. Zo bouw je deze dynamische serie veilig en verantwoord verder op tot een 6-daagse practice die je leven zal veranderen.

Flexibele aanvangstijden

Bij Mysore style Ashtanga kun je flexibel starten, mits je voor het einde van de lestijd klaar bent met je practice. Wel moet je nu tijdens COVID-19 online een tijdslot reserveren. Vanwege de 1,5 m. regel kunnen slechts 6 yogi's tegelijkertijd oefenen. Als beginner is je practice een half uurtje, maar bouw je dat gaandeweg uit naar 90 minuten.

Aangepast lesrooster vanaf 1 juli 2020

 

Early morning practice (zoals de traditie)

MA - DI - DO 6:00 - 7:30  self-practice (geen instructie)

MA - DI - DO 7:30 -10:00 Mysore met Tara

WO - VRIJ 6:00 - 10:00 Mysore met Tara

Wekelijkse verbaal begeleide groepsles 

ZO 09:30-11:00 Ashtanga Led

Geen les op Moondays (volle en nieuwe maan)

 

 

Ben je absolute beginner?

Kies dan voor de MysoreINTRO of start met de Fast Track in September. 

Met Tara overleggen voor aanvang is altijd slim.

Heb je al een regelmatige self-practice opgebouwd?

Dan kun je de eerste maand gebruik maken van MysoreINTRO, daarna kun je kiezen uit een flexibele maandkaart MysoreONE, die je zelf iedere maand koopt, of ga een langere commitment aan met de MysoreMORE (3 maanden) of MysoreMOST (een heel jaar).

Drop ins

Ben je een travelling Ashtangi, dan kun je een dropin les boeken op de boekingspagina, of een 5-rittenkaart voor een wekelijkse les als je daarnaast elders of thuis oefent. De MysoreVISITOR is 5 weken geldig.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME