Ashtanga Yoga

voor studentensportkaarthouders

Je hebt vast die waanzinnige filmpjes en foto’s op instagram wel eens gezien. Van die yogi’s die door de lucht lijken te zweven. Heel vaak zijn dat Ashtangi; yogi’s die al jaren lang de traditionele Ashtanga yoga, ofwel moeder van de poweryoga, beoefenen en heel jong zijn begonnen, zoals Laruga Glaser van het filmpje hieronder.  

Wil jij ook een basis leggen aan deze zelfstandige yoga practice? Goed nieuws; vanaf 1 januari 2020 is MysoreYOGA aangesloten bij de studentensportkaart

Help, ik ben niet lenig

Top! Dat hoeft dus ook helemaal niet. Je leert de houdingen op ademhaling uitvoeren en je banda’s of energiesloten rond je core aanspannen, waardoor je na heel veel oefenen gaat  ‘zweven’. Naast dat het een pittige fysieke les is, zul je merken dat je krachtiger met meer rust in je kop in het leven gaat staan. Handig voor die stressvolle momenten bij tentamens. En ook nog eens chill als je vroeg of laat op je hoofd kunt staan toch?

Yoga is voor meiden

Wrong! Naast flexibliteit en balans heb je ook enorm veel kracht nodig. En laten kerels daar nu van nature meer van hebben. Scroll even door naar beneden voor inspirerende yogi blokes.

Commitment

Mysore Style Ashtanga is een dagelijkse practice, die je individueel in een groep wordt aangeleerd. Je bouwt samen met je teacher, Tara, aan je eigen practice. Het heeft geen zin om deze stijl af en toe of een keertje per week te beoefenen. Kom minimaal 4x per week gedurende een periode van minimaal 1 maand om de basis van de serie écht te leren en te ervaren wat dit met je doet.

Start

Vanaf 1 januari 2020 ben je met je studentensportpas welkom. Meld je voor je eerste les aan voor een kennismakingsgesprek. Of kom naar de eerst volgende proefles op1 maart.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME