Ashtanga Yoga

voor studentensportkaarthouders

Je hebt vast die waanzinnige filmpjes en foto’s op instagram wel eens gezien. Van die yogi’s die door de lucht lijken te zweven. Heel vaak zijn dat Ashtangi; yogi’s die al jaren lang de traditionele Ashtanga yoga, ofwel moeder van de poweryoga, beoefenen en heel jong zijn begonnen.

Wil jij ook een basis leggen aan deze zelfstandige yoga practice? Goed nieuws; MysoreYOGA is aangesloten bij de studentensportkaart. Voor slechts €18,95/maand kun jij gebruik maken van de Mysore Ashtanga lessen.

Commitment

Mysore Style Ashtanga is een dagelijkse practice, die je individueel in een groep wordt aangeleerd. Je bouwt samen met je teacher, Tara, aan je eigen practice. Stap voor stap, houding voor houding breid je de serie steeds verder uit. Je vaart op je eigen ademhaling, zo wordt jouw yogapractice tegelijk een moving meditation.

 

Het heeft geen zin om deze stijl af en toe of een keertje per week te beoefenen. Kom minimaal 4x per week gedurende een periode van minimaal 1 maand om de basis van de serie écht te leren en te ervaren wat dit met je doet.

Meld je voor je eerste les aan voor een kennismakingsgesprek

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME