Ashtanga Mysore/Led

ma t/m vrij 06:00-10:00 Mysore met Tara

zo 9:30-11:00 Led met Tara

Een ingenieus yogasysteem uit Mysore India, waarbij je een vaste serie houdingen, asana’s,  stap voor stap krijgt aangeleerd, op jouw tempo op jouw niveau. De asana’s worden op ademhaling (ujjayi breath) beoefend en aaneengeregen door vinyasa’s (halve zonnegroeten). Zo ontstaat er een meditatieve flow, die zorgt voor verwarming en ontgifting van je spieren en organen, een sterk en gezond lichaam en een kalme geest. Een uitdaging voor hen die een transformatieproces in gang willen zetten dmv een persoonlijke dagelijkse yogapractice van 30-90 minuten. 

Probeer 4 weken met MysoreINTRO €69

Daarna v/a €128/maand

Vinyasa Flow

ma 19:00-20:15 met Rachel 

wo 19:00-20:15 met Tanya

za 10:30-11:45 met Tanya

Deze dynamische stijl is sterk geïnspireerd door de Ashtanga Yoga. Houdingen worden vloeiend en op ademhaling achter elkaar uitgevoerd en verbonden door Vinyasa’s; van hoge plank naar lage plank, via up-dog naar down-dog. Het grootste verschil met Ashtanga en Power yoga is dat de docent een creatieve serie opeenvolgende houdingen combineert tot een pittige les. Heerlijk voor de yogi die van een fysieke uitdaging houdt. Nog iets meer zweten? Kies dan voor de Hot Vinyasa, we verwarmen de ruimte tot 30 graden.

Losse les €15

10-rittenkaart €135

20-rittenkaart €240

Restorative

do 19:00-20:15 Restorative/Nidra met Nerini

 

Restorative is nauw verwant aan Yin Yoga en is een helende en diep ontspannende vorm van Yoga. Ondersteund door verschillende "props" (bolsters, dekentjes), worden de houdingen speciaal op jouw lichaam aangepast. Waardoor je volledig kan loslaten, terwijl je lichaam en geest ontstressen. De houdingen worden een aantal minuten lang aangehouden, zodat de helende processen in je lichaam op gang kunnen komen en hun werk kunnen doen.

Tijdens de Restorative lessen gebruiken we Mindfulness meditatie en ademhalingsoefeningen om naar binnen te keren.

Losse les €15

10-rittenkaart €135

20-rittenkaart €240

Yin

ma 19:00-20:15 met Heidi vanaf 14 sept

Yin yoga incorporeert principes uit de traditionele Chinese geneeskunst. De houdingen zijn variaties op de Indiase, van nature yang,  yogahoudingen. Ze worden langer; twee tot vijf minuten, aangehouden, zonder dat daarbij spieren worden aangespannen. Hierdoor werk je in je bindweefsels en ligamenten met als doel de circulatie in je gewrichten te vergroten. Bij de warm yin is de ruimte aangenaam verwarmd tot ca. 25-27 graden. Doordat je langere tijd in stilte in een houding zit of ligt heeft yin yoga een meditatief karakter. Ideaal als aanvulling op je yang practice.

Losse les €15

10-rittenkaart €135

20-rittenkaart €240

Zwangerschapsyoga

di 19:00-20:15 met Nelleke

Wil je deze negen maanden bewust(er) en ontspannen beleven en de bevalling met vertrouwen tegemoet zien? Volg dan deze cursus zwangerschapsyoga! Je komt in een kleine, vaste groep met dames, die ongeveer in dezelfde periode zijn uitgerekend.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten, waarvan drie lessen samen met jouw partner of iemand anders die jou begeleid tijdens de bevalling, en natuurlijk een babyreünie. De vierde, achtste en elfde les zijn partnerlessen. In onderling overleg kunnen we de datum van de partnerles wijzigen.

12-weekse cursus €162,50

start nieuwe cursus 15 September

Hatha

di 19:00-20:15 met Nelleke

do 20:30-21:45 met Walter

Alle yoga stamt in essentie van Hatha yoga. Een typische Hatha yogales bestaat uit ademhalingstechnieken of pranayama, de asana’s of houdingen en meditatie. Het grootste deel van de les wordt gewijd aan de fysieke asana’s, die elkaar statisch opvolgen. Zo bouw je kracht en flexibiliteit op, laat je spanningen los en gaat de energie weer stromen door je lijf. Perfect voor de beginner, maar ook de gevorderde yogi komt tot zijn recht.

Losse les €15

10-rittenkaart €135

20-rittenkaart €240

Nidra

do 19:00-20:15 Restorative/Nidra met Nerini

 

Door middel van bodyscans en visualisaties brengt de docent je in een staat van diepe rust met dezelfde effecten als 4 uur slaap. In deze staat ben je super receptief en maak je connectie met je onderbewustzijn, zodat je kunt ontvangen vanuit je hart, verwerken je hersenen opgeslagen gebeurtenissen en emoties en leer je je hersenen beter om te gaan met je emoties en prikkels in je dagelijkse leven. Voor iedereen die slapend zijn lichaam en geest wil helen en dromen wil visualiseren en manifesteren.

Losse les €15

10-rittenkaart €135

20-rittenkaart €240

Geleide meditatie

vrijdagavond START IN SEPTEMBER

 

Sluit je werkweek af met een onstressende geleide meditatie. Je hoeft niets te doen, alleen de stem van de docent te volgen. Zo kun je je makkelijker concentreren op het hier en nu en kun je uitgerust van je weekend genieten. Een moment voor jezelf  yogi of niet. 

GRATIS (een vrijwillige donatie voor een goed doel is welkom)

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME