Yogic Business Training

Voor een succesvolle start van jouw (yoga)onderneming

Je bent klaar met de stress en hunkert naar vrijheid. Vanuit je passie wil je zelfstandig ondernemen en in jouw levensonderhoud kunnen voorzien. Maar waar te beginnen? Misschien weerhoudt de onzekerheid van het ondernemerschap je er ook wel een beetje van om ècht stappen te ondernemen.

 

Ook jij kunt leven van jouw passie, of je nu net een yoga teacher training hebt afgerond, of een waanzinnig business idee hebt voor een bewustzijnsonderneming.  Ik help jou in deze training ontdekken waar jouw unieke kracht (dharma of roeping) ligt en wie de klanten zijn die bij jou horen. En dit is pas het vertrekpunt van jouw ondernemersreis. Want dat er veel meer bij komt kijken kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

 

de ervaringsdeskundige aan het woord

Ondernemen zit in mijn bloed, want in het verre India stam ik van de Banyans; de reizende ondernemerskaste. Niet gek dat ik mijn draai nooit kon vinden in het bedrijfsleven.

Mijn ondernemersavontuur begon 17 jaar geleden in Nieuw Zeeland. Ik werkte er als ZZP-er voor Auckland University of Technology en gaf les in Web Design. Daarnaast had ik een web design bureau en deed ik onderzoek naar Search Engine Optimisation; hoe maak je een website online vindbaar.

 

Van ZZP-er tot CEO

Terug in Nederland richtte ik het eerste taalinstituut voor kinderen op. Van 8 kinderen aan mijn keukentafel, die ik zelf Engelse les gaf, groeide het bedrijf uit tot een organisatie met 10 vestigingen, waarvan 5 franchisenemers en ruim 40 docenten.

 

Toen ik internationaal door wilde groeien en groeikapitaal nodig had, verdiepte ik mij een dik jaar in de wereld van de investeerders. Ik bereidde mij met hulp van de beste business coaches van K plus V voor en pitchte voor diverse angel investors. Daar zaten een aantal heel geïnteresseerde kandidaten tussen die mij als opdracht gaven nog iets door te groeien.

 

"Doing what you love is

the cornerstone of having

abundance in your life.”

- Wayne Dyer

Helaas kwam ik in een burn-out terecht. Moe en uitgeput van deze leerzame belevenis kon ik niet anders dan concluderen dat ik mijn energie niet meer uit dit bedrijf kon halen. Ik nam de moeilijke beslissing om mijn ‘kindje’ in 2017 te verkopen.

 

Groter groeien maakte mij niet per definitie gelukkiger. Yoga en mijn roots namen een steeds belangrijker plek in in mijn leven. Nu doe ik niet anders dan ondernemen vanuit mijn diepe gevoel voor wat echt bij mij past; mijn levens- en ondernemers lessen delen met gelijkgestemden.

Hoe pakken we dat aan?

Vanuit jouw intrinsieke wens werken we aan een visueel businessmodel dat past bij jou als persoon. We onderzoeken samen de verschillende verdienmodellen en werken het financiële plaatje uit. Hoe zet je jouw concept in de markt? Hoe vinden klanten jou en zorg je dat zij bij je blijven of terug keren? In één maand werk jij aan de blauwdruk van jouw onderneming. Reken op wekelijks ca. 8 uur huiswerk.​

voor €1249* krijg jij

  • 1 maand intensieve training

  • 4 groepsbijeenkomsten van een dagdeel

  • wekelijks individuele feedback

  • 3 individuele coachingssessies van 45 minuten

  • waardevolle sparringspartners met gelijkgestemden

​*) €1249 incl. BTW

Ben je Yoga Alliance geregistreerd yogadocent, dan geldt deze training als erkende bijscholing (40 hr  YACEP) 

Data bijeenkomsten 2020

14 maart 13:30-17:30

21 maart 13:30-17:30

28 maart 13:30-17:30

4 april 13:30-17:30

Omdat ik graag voldoende persoonlijke aandacht aan je schenk zijn er slechts 8 plekken in deze training.

Ben jij klaar om met mij in dat ondernemersbootje te stappen?

Tijd om elkaar dan eerst wat beter te leren kennen.

Leuk dat je interesse hebt. Ik maak snel een afspraak met je.