Docenten en ander lesaanbod

Naast Ashtanga kun je bij MysoreYOGA ook allerlei andere yogastijlen beoefenen. Wil je lekker rustige yin yoga lessen, of spreekt een iets fysiekere hatha of sivananda sessie  je aan? Kies het tijdstip dat bij je past en/of de docent en yogastijl die jou het meest aanspreekt. 

LET OP: Vanaf 1 maart wordt het lesaanbod uitgebreid en kun je met één leskaart terecht bij alle docenten. Hieronder vast het nieuwe lesrooster. Meer info

Irene Aronstein

tot eind maart

MA 19:30-21:30 Yin Yoga

ZA 10:45-12:15 Morning Yin

Mijn yin yoga lessen richten zich op het creëren van ruimte en rust in jouw lichaam en geest. Door de duur van de poses en het gebruik van je ademhaling stimuleer je je diepere weefsels. Dat heeft een positief effect, omdat je blokkades opruimt, ruimte creëert en stoffen aanmaakt die je lichaam helpen herstellen.

Irene Aronstein studeerde rechten en promoveert eind dit jaar aan de Radboud Universiteit, waar zij als docent en onderzoeker werkt. Daarnaast legt zij zich toe op het stimuleren en ondersteunen van het zelfbewustzijn en de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen en jongvolwassenen op een down-to-earth manier. Mede in dat kader heeft Irene zich verdiept in yin yoga en reiki.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

FOLLOW ME